Koti Tentang Kami

Tentang Kami

Hotenda Téhnologi

Hotenda Téhnologi mangrupa salah sahiji panggancangna industri urang tumuwuh katalog global sarta semikonduktor online tur komponén éléktronik distributor.

Distribusi customer-Berorientasi

Keur sababaraha taun kaliwat, hotenda nyaéta parusahaan dedicated ka supplying insinyur rarancang jeung pembeli jeung reallocated, obselted tur panjang kalungguhan-waktos, produk newest sarta téknologi ngarah-ujung digabungkeun jeung layanan palanggan unsurpassed. Ku fokus getol kana insinyur rarancang jeung pembeli demandin, Hotenda ieu redefining distribution customer-fokus.

saham diropéa

ramatloka urang maluruh leuwih jutaan produk pikeun maluruh leuwih ti juta s anu sadia keur meuli online gampang. Hotenda nambihan produk anyar poean tur jelas nangtukeun mana bagéan teu dianjurkeun pikeun desain anyar atawa anu leungit. Ogé pitur parabot ramah-pamaké, kayaning konfirmasi urutan otomatis, Hotenda pilarian akselerator sarta fitur waktos-nyimpen lianna.

Jalur Produk lega

Hotenda hiji sumber anjeun sakabeh komponen dewan-tingkat sarta parabot ngembangkeun pakait garapan pikeun total design proyék. linecard kami dumasar-lega diwangun ku jutaan komponén canggih di sakuliah dewan jeung unggal pasar nangtung lengkep katutupan. Langkung importantly kami sumber bagian leungit aslina, sarta anjeun bisa kalayan gampang asup nepi ka parios deui online. Desain insinyur sarta pembeli tiasa gaduh kayakinan yén maranéhna nuju salawasna ngarancang jeung éléktronika aya.

Service Palanggan sakuliah dunya

jasa Produksi Usaha na Supply Chain Manajemén Hotenda urang nu sadia pikeun mantuan para nasabah meunang jobs maranéhanana dipigawé tur meunang produk maranéhanana ka pasar gancang sarta efficiently.Hotenda nyaéta unik ku sababaraha cara nu narjamahkeun kana layanan hadé pikeun anjeun.

Hatur nuhun pikeun milih Hotenda Téhnologi.

s.

Quality Brand

3M
4D Systems
Aavid Thermalloy
Abracon Corporation
ACL Staticide, Inc.
Active-Semi International, Inc.
Adafruit Industries
Ampleon
Adapteva Inc.
Amprobe
Adesto Technologies
ams
Analog Devices Inc
Amulet Technologies LLC
Advanced Linear Devices, Inc.
Luna Optoelectronics
Anaren
AnDAPT